Udnyt din tid som ledig med et udviklingsforløb, og få viden og redskaber du kan bruge i dit næste job.
Din vej tilbage på jobmarkedet.

Smart Academy tilbyder særlige uddannelsesforløb for ledige (jobrettet uddannelse), hvor akademifag udbydes som 6-ugers forløb, som du kan ansøge uddannelsesstøtte til, mens du er ledig.

Styrk dine jobmuligheder med nye kompetencer i markedsføring, kommunikation, salg og web.
Med en 6 ugers jobrettet uddannelse kan du udnytte din tid som ledig til at opkvalificere dig - og få papir på dine kompetencer.

Vi har et bredt udvalg af godkendte akademifag for ledige, så du kan udnytte din ledighedsperiode til at udvikle nye færdigheder. Vores 6-ugers forløb til ledige er alle godkendte forløb fra den national og regionale positivliste

Få enten konkrete redskaber til at løse specifikke salgsopgaver, eller kvalificerer dig til at løse daglige kommunikationsopgaver, som du kan bruge i dit næste job. Du styrker dine kompetencer og dit CV med et statsanerkendt eksamensbevis og eventuelt en certificering, som gør dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet.
Du bliver rustet til, at tage del i virksomhedens professionelle kommunikation - internt såvel som eksternt. Du bliver i stand til at udvikle og planlægge kommunikationsopgaver, samt at løse praktiske formidlingsopgaver.