Akademiuddannelsen i Oplevelsesøkonomi styrker dine kompetencer til arbejde professionelt med skabe oplevelser, der fører til forandringer. 

Akademiuddannelsen i Oplevelsesøkonomi er for dig, der arbejder med oplevelser, events og branding inden for turistbranchen eller i andre virksomheder, og er en attraktiv uddannelse for dig, der vil udvikle dig som eventplanlægger. 

Bliv en nøglefigur i oplevelser og events

AU i Oplevelsesøkonomi kvalificerer dig til at producere unikke oplevelser og events for kunder. Du får viden og indblik i best practice i at skabe og sælge den unikke kundeoplevelse. En uddannelsen der kan give dig professionelle værktøjer til at arbejde med centrale aspekter af oplevelsesøkonomien.

Sådan forløber AU i oplevelsesøkonomi

På akademiuddannelsen i Oplevelsesøkonomi arbejder vi med oplevelsesbaseret forretningsudvikling, og værktøjer til udvikling, produktion og levering af oplevelsesorienterede aktiviteter.

Du lærer at lede arbejdet med at udvikle serviceniveauet i en virksomhed og at markedsføre virksomheden og dens projekter over for omverdenen.

Du kan vælge, at tage flere fag online, hvorfor studiet er så fleksibelt, at du kan tilrettelægge din videreuddannelse så det passer bedst ind i din hverdag.

Deltagerprofil

AU i oplevelsesøkonomi er især rettet mod dig, der vil arbejde målrettet i oplevelsesøkonomien, og ønsker at brande og markedsføre din virksomhed eller produkt. 
Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder den betingelse, så kontakt os.