På vores bacheloruddannelse e-BA in International Business får du alle de vigtigste værktøjer til at løse de komplekse arbejdsopgaver, der opstår, når man arbejder på tværs af landegrænser.

Den store konkurrence på det internationale marked skaber en stigende efterspørgsel på medarbejdere, der kan håndtere opgaver inden for både markedsføring, økonomi og HR – helst i én og samme person.
Med denne e-BA får du indblik i konkrete teknikker og metoder inden for bl.a. økonomistyring, interkulturel kommunikation og human resource management, så du sikkert og professionelt kan bevare overblikket i løsningen af arbejdsopgaverne.

Uddannelsen er en engelsk uddannelse, udbudt af Leeds Beckett University i samarbejde med The Smart Acedemy i Kolding. Uddannelsen foregår 100% online og du kan derfor tage uddannelsen hvor som helst i verden. Da den er internationalt anerkendt, er uddannelsen desuden adgangsgivende til universiteter i hele verden. 

Uddannelsens opbygning

  • Uddannelsen kan færdiggøres over 1½ til 6 år, afhængigt af hvor mange moduler man vælger pr semester.
  • Forløbet består af 9 fagmoduler, samt et afsluttende BA-projekt
  • Uddannelsen svarer til det sidste år på en almindelig bacheloruddannelse.
  • Undervisningen foregår 100% online, og der undervises og afprøves på engelsk
  • Uddannelsen svarer til 60 ECTS point

Niveau

Uddannelsen er en top-up til en bachelorgrad, dvs. den svarer til det tredje år på en fuldtidsbachelor, men tages som online uddannelse ved siden af dit job.

Ansøgning og optagelse

For at søge ind på denne uddannelse skal du udfylde nedenstående blanket. Vedhæft ansøgningsskema (Word) og følgende dokumentation: Relevante eksamenspapirer, CV på engelsk, og foto-ID (kopi af pas el. lign.).

Ansøgningsfristen for efterårsoptaget er 1. september.
Ansøgningsfristen for forårsoptaget er 1. februar.