E-MBA

Med en E-MBA opnår du kompetencer til at kunne arbejde med alle de vigtigste facetter i virksomheden. Du bliver udstyret med konkrete arbejdsværktøjer og du bliver klogere på en lang række teorier og metoder, du kan bruge i din virksomhed både nu og i fremtiden.

Som leder i en virksomhed er det vigtigt at være på forkant med markedet og med de mange udefrakommende faktorer, der har indflydelse på virksomhedens succes, konkurrenceevne og position på markedet.

Nogle af de vigtigste parametre for at opnå succes for en virksomhed er strategi, økonomi, ledelse, marketing og Human Resource Management. Derfor har uddannelsen et stort fokus på de områder.

Uddannelsen er en international uddannelse, udbudt af Leeds Beckett University i samarbejde med Smart Acedemy i Kolding.

Uddannelsen foregår 100 % online. Det betyder, at du ikke behøver at møde op i Kolding i løbet af din uddannelse.

Online undervisning

Undervisningen foregår som en kombination af ”live” online seminarer via nettet og undervisning via vores digitale læringsplatform. Alle seminarer bliver optaget, så du aldrig er afhængig af hverken sted eller tid. Du kan følge uddannelsen, hvor end du befinder dig i verden. Med vores online koncept, har du den totale frihed og fleksibilitet.

Uddannelsens opbygning

  • Uddannelsen kan færdiggøres over 2½ - 6 år, afhængigt af hvor mange moduler man vælger pr semester
  • Forløbet består af 6 fagmoduler på hver ca. 12 uger samt en afsluttende hovedopgave
  • Undervisningen foregår 100% online, og der undervises og afprøves på engelsk
  • Uddannelsen svarer til 90 ECTS point.

Niveau

En masteruddannelse svarer til en kandidatgrad, blot tager du uddannelsen som online uddannelse eller blended learning på deltid ved siden af dit job

Ansøgning og optagelse

For at søge ind på denne uddannelse skal du udfylde nedenstående blanket. Vedhæft ansøgningsskema (Word) og følgende dokumentation: Relevante eksamenspapirer, CV på engelsk, og foto-ID (k{field 10}opi af pas el. lign.).

Ansøgningsfristen for efterårsoptaget er 25. august 2020.
Ansøgningsfristen for forårsoptaget er 1. februar 2021.