Søger du en lederuddannelse med et stærkt og klart internationalt fokus? Så er Master of Science in International Business muligvis det helt rigtige for dig.

Med denne uddannelse bliver du i stand til at varetage funktioner på mellemleder- og toplederniveau i internationale virksomheder.

Uddannelsen er en engelsk, international uddannelse, udbudt af Leeds Beckett University i samarbejde med Smart Acedemy i Kolding.

Uddannelsen foregår 100% online. Det betyder, at du ikke behøver at møde op i Kolding i løbet af din uddannelse.

Om uddannelsen

Med en Master of Science in International Business får du stærke, internationale kompetencer og du bliver rustet til at håndtere vigtige ledelsesmæssige elementer i virksomheden. Du bliver udstyret med konkrete værktøjer og teknikker, og du får kendskab til en række teorier og metoder, du kan bruge i din virksomhed både nu og fremadrettet.

Oven i hatten får du et bredt, internationalt netværk, da dine medstuderende vil være ledere og medarbejdere fra hele verden.

Online undervisning

Undervisningen foregår som en kombination af ”live” online seminarer via nettet og undervisning via vores digitale læringsplatform. Alle seminarer bliver optaget, så du aldrig er afhængig af hverken sted eller tid. Du kan følge uddannelsen, hvor end du befinder dig i verden. Med vores online koncept, har du den totale frihed og fleksibilitet.

Uddannelsens opbygning

  • Uddannelsen kan færdiggøres over 2½ - 6 år, afhængigt af hvor mange moduler man vælger pr semester
  • Forløbet består af 8 fagmoduler på hver ca. 12 uger samt en afsluttende hovedopgave
  • Undervisningen foregår 100% online, og der undervises og afprøves på engelsk
  • Uddannelsen svarer til 90 ECTS point.

Niveau

Uddannelsen Master of Science in International Business svarer til en cand.merc., blot tager du den som online uddannelse på deltid ved siden af dit job.

Ansøgning og optagelse

For at søge ind på denne uddannelse skal du udfylde nedenstående blanket. Vedhæft ansøgningsskema (Word) og følgende dokumentation: Relevante eksamenspapirer, CV på engelsk, og foto-ID (kopi af pas el. lign.).

Ansøgningsfristen for efterårsoptaget er 25. august 2018. 
Ansøgningsfristen for forårsoptaget er 1. februar 2018.