Få marketing kompetencer, der udvikler & forandrer organisationer.
Find en marketinguddannelse eller et kursus der passer til hvor du er som medarbejder.

Få gode værktøjer til skarp marketing

Uddannelse, videreuddannelse og efteruddannelse af dig som marketingmedarbejder giver både nye færdigheder, kompetencer og øger din markedsværdi.
Kom videre med din karriere hos Smart Academy - vi uddanner marketing-medarbejdere på alle organisationens niveauer. Vi lever i en tid med konstant udvikling og forandring – og det gælder især for marketing. Det kan være krævende at følge med i de seneste digtale udviklinger samtidig med, at de daglige opgaver også skal udføres. Men bare rolig! Med en marketinguddannelse kan du blive opdateret på aktulle emner inden for SEO, sociale medier og content marketing og de seneste marketing trends.

Hvad er digital marketing?

Marketing har altid handlet om at kommunikere med dit publikum på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt. Formålet med digital markedsføring er i bund og grund det samme, som med traditionel markedsføring, men værktøjerne og ‘speed of change’ er signifikant anderledes. 
De tilgændelige værktøjer og platforme for digital marketing, bliver konstant optimeret med forbedret segmentering, bedre interaktion og analysemuligheder. Dette medfører store karrieremuligheder for marketingmedarbejdere med de rette digitale kompetencer.

Sådan er marketing efteruddannelse opbygget

Hos Smart Academy kan du tage en videregående uddannelse ved siden af dit job og få nye kompetencer, du kan benytte med det samme. Vores uddannelser foregår sideløbende med dit job, og derfor har vi stort fokus på den praktiske anvendelse og integration af konkrete redskaber, som du, som deltager kan benytte med det samme i dit job.

Du kan vælge at sammensætte en marketinguddannelse som passer til dine karrieredrømme. Muligheder er mange om det er SEO, remarketing, den digitale kunderejse - alle vores undervisere har mange års erfaring med marketing på højt niveau. De er opdateret på den nyeste faglige viden og inddrager konkrete eksempler i undervisningen.

Find en uddannelse, der matcher dine ønsker og behov.

Du kan vælge at tage en hel uddannelse, et enkelt fagmodul eller et kursus.