Akademiuddannelsen i Energiteknologi klæder dig på til at projektere og rådgive om energieffektivisering af bygninger. Få opdateret ny viden om vedvarende energiformer, og lær at løse opgaver på tværs af bygningskonstruktioner og installationsområder.

Til din information er faget sammenlæst med vores fuldtidsuddannelse. Det betyder, at du deltager på faget sammen med de studerende, der tager faget på fuldtid.

Tag en akademiuddannelse i energiteknologi

I en verden, hvor fokus på energiforbrug og bæredygtighed er større end nogensinde før, får du med deltidsuddannelsen Energiteknologi nye kompetencer som peger langt ind i fremtiden.

Akademiuddannelsen i Energiteknologi er for faglærte håndværkere, der arbejder inden for bygge- og anlægsbranchen eller beskæftiger sig med energi i det daglige arbejde, og er en attraktiv uddannelse for dig, der vil have opdateret viden om vedvarende energiformer. 
Er du faglært, kan du bygge oven på dit svendebrev og læse energiteknologi, mens du er i job.

Få den nyeste viden om energiteknologi

Få en nøglerolle i udviklingen af en bæredygtig energiforsyning. På akademiuddannelsen i energiteknologi bliver du opdateret med den nyeste viden om energirigtig renovering. Du lærer at løse opgaver på tværs af bygningskonstruktioner og installationsområder.

På uddannelsen til energiteknologi beskæftiger du dig med tværfaglige opgaver inden for energieffektivisering af klimaskærme og bygningstekniske installationer. Vi arbejder med energiformer, byggeteknik, indeklima, varmeteknik, energianalyser, miljømæssige vurderingsmetoder og energirigtig planlægning og projektering. Du lærer desuden at indsamle og analysere data om energiforbrug og at udarbejde energibesparende løsninger.

Uddannelse som energikonsulent er opbygget således:

Uddannelsen som Energikonsulent består af fire obligatoriske fagmoduler

  1. Modul A: Energiformer
  2. Modul B: Bygningskonstruktioner og energianlæg
  3. Modul C: Energiforbrug og indeklima i komplekse bygninger
  4. Modul D: Energirigtig projektering med fokus på økonomi og miljø

Herudover kan du vælge et til to valgfag som du ønsker at speciliaserer dig inden for samt et afgangsprojekt.