Akademiuddannelsen i Salg og markedsføring styrker din karriere inden for salg og marketing. Lær at analysere, planlægge og implementere strategier, som kan bidrage til at realisere en virksomheds markedsmæssige potentiale.

Hvorfor en AU i salg og marketing?

Akademiuddannelsen i Salg og Markedsføring er til dig, der vil have et stærkt afsæt, når du skal løse komplekse salgs- og markedsføringsopgaver. 

Du får en målrettet og fleksible marketing og salgsuddannelse, som du kan tage på deltid, mens du er i job. Uddannelsen styrker dine kompetencer og giver dig ny viden f.eks. om psykologiske værktøjer, du kan bruge til at skabe resultater sammen med dine kunder, digitale redskaber og et stærkt afsæt til strategisk retning og planlægning.

Dette lærer du på Salg og markedsføring uddannelsen

På akademiuddannelsen i Salg og markedsføring får du indblik i de aktuelle udviklingstendenser inden for salg og markedsføring, og du bliver klædt på til at skabe de bedste muligheder for salg til kunder på både B2B- og B2C-markederne, nationalt såvel som internationalt. Du lærer, hvordan markedsføring, strategisk planlægning, konkurrentanalyse og segmentering kan spille sammen og styrke salget i en virksomhed.

Du lærer også at analysere, planlægge og implementere strategier, som kan bidrage til at realisere en virksomheds markedsmæssige potentiale.