Akademiuddannelsen i Service og oplevelser styrker dine kompetencer til arbejde professionelt med skabe oplevelser, der fører til forandringer. 

Akademiuddannelsen i Service og oplevelser er for dig, der arbejder med oplevelser, events og branding inden for turistbranchen eller i andre virksomheder, og er en attraktiv uddannelse for dig, der vil udvikle dig som eventplanlægger. 

Bliv en nøglefigur i oplevelser og events

AU i Service og oplevelser kvalificerer dig til at producere unikke oplevelser og events for kunder. Du får viden og indblik i best practice i at skabe og sælge den unikke kundeoplevelse. En uddannelsen der kan give dig professionelle værktøjer til at arbejde med centrale aspekter af Service og oplevelser.

Sådan forløber AU i Service og oplevelser 

På akademiuddannelsen i service og oplevelser arbejder vi med oplevelsesbaseret forretningsudvikling, og værktøjer til udvikling, produktion og levering af oplevelsesorienterede aktiviteter.

Du lærer at lede arbejdet med at udvikle serviceniveauet i en virksomhed og at markedsføre virksomheden og dens projekter over for omverdenen. Du kan vælge, at tage flere fag online, hvorfor studiet er så fleksibelt, at du kan tilrettelægge din videreuddannelse så det passer bedst ind i din hverdag.