Hjemmesiden bruger cookies. De er ufarlige og bruges til bl.a. anonym trafikmåling. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies.

Cookiepolitik

VED AT BENYTTE DENNE HJEMMESIDE, SÅ ACCEPTERER DU VORES COOKIE– OG PERSONOPLYSNINGSPOLITIK

Vi elsker cookies …. 🙂 De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Vi bruger Google Analytics og diverse tracking værktøjer  til at indsamle anonyme statistiske data om vores brugere. Mange funktioner på hjemmesiden afhænger af brug og lagring af cookies, og du kan derfor ikke forvente at hjemmesiden fungerer efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

Vores website bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på vores website. Vi anvender også fra tid til anden Google Adwords, som er betalte annoncer, du ser, når du søger på Google, eller billedannoncer, du ser, når du surfer på internettet. Vores website bruger fra tid til anden Facebook Retargeting, som målretter annoncerne til dig som potentiel kunde. Dette gøres med Facebook Pixel, der husker, hvis du har besøgt vores websted, og hvilke produkter du har kigget på. Du kan fjerne retargeting-annoncer ved at vælge “NEJ” i annonceindstillingerne i din Facebook-profil. 

Vi bruger Cookies til; 

Funktions cookies til at leverere brugeroplevelsen på hjemmesiden:
Aktiv: Ja 
Førstepartscookies: Dynamicweb, ASP.NET

Anonym brugerstatistik:
Aktiv: Ja
Førstpartscookies: Google Analytics
Tredjepartscookies: Cloudflare.com, jp.dk

Levering af social medie service:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: Facebook, Youtube, LinkedIn og andre

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. Eks. sprogvalg. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker at modtage eller slette Cookies, så se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Når du besøger hjemmesiden er du helt anonym!
Det betyder, at vi hverken kan eller vil indsamle eller registrere oplysninger om dig automatisk, som efterfølgende kan bruges til at identificere dig med.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. 

Følgende information-, cookie- og personoplysningspolitik er udarbejdet efter Erhvervs- og Vækstministeriets vejledning fra april 2013. Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når hjemmesider ønsker at lagre cookies på brugerens it-udstyr.
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=146417

Vi bruger Cookies til;

Funktions cookies til at leverere brugeroplevelsen på hjemmesiden:

Aktiv: Ja 
Førstepartscookies: Dynamicweb, ASP.NET

Anonym brugerstatistik:

Aktiv: Ja
Førstpartscookies: Google Analytics
Tredjepartscookies: Cloudflare.com, jp.dk

Levering af social medie service:

Aktiv: Ja
Førstepartscookies: Facebook, Youtube, LinkedIn og andre


Om personoplysninger

Fravælg målrettet markedsføring: http://minecookies.org/fravalg

Vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger. De indsamlede oplysninger sælges eller videregives ikke til tredjepart. På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Ingen af disse oplysninger gør det muligt at spore til dig som person, men alene den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Du kan vælge, at sende dine personlige oplysninger til os online på forskellige måde. Enten ved at udfylde en registreringsformular online, ved at deltage i en konkurrence, registrere et køb eller abonnere på et nyhedsbrev.

Du kan også dele dine personlige oplysninger med os ved, at være i kontakt med en af vores medarbejdere via e-mail, telefon eller pr. post.

Når du sender dine personlige oplysninger, giver du os mulighed for at kontakte dig med et direkte svar på din forespørgsel eller sende dig relevante oplysninger om os og vores produkter.

Personlige oplysninger er nødvendige for, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Yderligere bliver vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleret løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Deling af personlige oplysninger

Vi kan også modtage dine personlige data, fra parter uden for Smart Academy. Det kan f.eks. ske i forbindelse med opkøb af en virksomhed, hvor du allerede er kunde, eller hvis et af vores partnerselskaber oplyser om dine personlige data. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge dine personlige oplysninger, som du ikke selv har sendt til os, kan du informere os herom på nedenstående adresse.

Vi deler kun dine data med tredjepart under følgende omstændigheder:

  • Hvis vi har solgt dig et produkt eller tilbyder dig en service i et fælles marketingsfremstød med andre firmaer. I disse tilfælde deles dine personlige data med de pågældende firmaer. Vi vil altid informere dig om, at et sådant forhold eksisterer og hvem disse firmaer er, før du registrerer dig. Bemærk, at disse firmaer ofte har deres egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger, der gælder for den måde, de anvender dine personlige data. Disse firmaers politik, om beskyttelse af personlige oplysninger, kan afvige fra Smart Academys politik om beskyttelse af personlige oplysninger. 
  • Vi sælger vores virksomhed til et andet firma. Et sådant ejerskifte kan omfatte en overførsel til køberen af dine personlige data, hvis de er direkte relateret til den pågældende virksomhed. Smart Academy sælger ikke og udleverer ikke dine personlige data til tredjemand, så dine personlige data kan anvendes til deres formål.

Vores hjemmeside kan indeholde hyperlinks til andre hjemmesider. Du bør nøje læse de pågældende hjemmesiders politik om beskyttelse af personlige oplysninger, da den kan være forskellig fra Smart Academys politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Kontakt vedr. personoplysninger 
Persondataforordningen giver dig ret til indsigt i de data, der er registreret om dig og retten til at få disse data slettet. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon +45 4477 5717. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre

Vi har sørget godt for din email og sikret os, at den har det trygt og godt.

Har du udfyldt en formular eller tilmeldt dig vores nyhedsbrev - så vil vi belønne dig med en personaliseret brugeroplevelse på hjemmesiden og i vores nyhedsbreve. 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du os samtidig tilladelse til at sende dig inspiration, nyheder og markedsføring. Du kan til hver en tid afmelde dig vores mailliste. Det gør du nederst i vores mails. Eller du kan sende en email til os, så afmelder vi dig hurtigt og inden 48 timer. Du kan også til hver en tid bede om at se de oplysninger, vi har på dig i vores mailsystem.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så sender vi dig oplysningerne indenfor 72 timer.

Når du tilmelder dig vores webinarer, så accepterer du samtidig, at modtage vores nyhedsbreve. Du kan til hver en tid afmelde dig vores mailliste igen.


Senste opdatering d. 27. marts 2020



Spørgsmål og klagevejledning

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Dette website udbydes af:

Smart Academy

Spangsbjerg Kirkevej 103, 6700 Esbjerg, Tlf. +45 4477 5717 

Smart Academy er et samarbejde mellem IBA Erhvervsakademi Kolding og EASV Erhvervsakademi Sydvest. Hos Smart Academy tilbyder vi et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, diplom-, og masterniveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg og markedsføring, økonomi og finans samt hele det digitale område. Har du brug for en mere fleksibel uddannelse, tilbyder vi også online-efteruddannelser og gratis webinarer.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål eller kommentar til vores Cookie- og personoplysningspolitik, er du velkommen til at kontakte os.


Smart Academy, Erhvervsakademi Sydvest, Spangsbjerg Kirkevej 103, 6700 Esbjerg, Tlf. +45 4477 5717 

Smart Academy, Erhvervsakademi KoldingHavneparken 1, 6000 Kolding  +45 7211 8290