VÆLG EFTER INTERESSE

Vælg din efteruddannelse ud fra dit interessefelt

Guide til at vælge den rigtige efteruddannelse

Om Akademiuddannelser
Find information om akademiuddannelser og se alle dine muligheder.
Om Diplomuddannelser
Find information om diplomuddannelser og se alle dine muligheder.
Kend uddannelsessystemet
Få et overblik over de videregående uddannelser, der udgør det videregående uddannelsessystem inklusiv voksen- og efteruddannelse, Uddannelses- og Forskningsministeriet
Tag et kursus i studieteknik inden studiestart
Vi kan tilbyde studieforberedende kurser, der forbedrer dit grundlag for at gennemføre et eller flere moduler på en akademiuddannelse.

Find en efteruddannelse inden for et område, som interesserer dig. På Smart Academy kan du bygge oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job.

Du vælger selv om du vil tage en hel uddannelse eller et enkelt fag / kursus.

Få hjælp til at sammensætte din uddannelse

Har du spørgsmål til adgangskrav eller tilmelding? Eller har du brug for studievejledning til at sammensætte et uddannelsesforløb eller karriererådgivning om dine karrieremuligheder? Find svar her på siden eller kontakt vores karriere- og studievejledere for personlig vejledning.

Vores uddannelser kan opbygges på flere måder og kan tages i det tempo der passer bedst til dig. Du kan vælge at tage en hel uddannelse, men du kan også vælge at plukke enkelte fag ud.

Uanset, om du gerne vil bygge oven på dine eksisterende kompetencer eller tilegne dig helt nye, så står vi klar til at hjælpe dig videre.