Smart Academy et partnerskab for handling
IBA Erhvervsakademi Kolding og Erhvervsakademi Sydvest er gået sammen om at danne Smart Academy med det formål, at tilbyde de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer.

Efteruddannelse på Smart Academy

Med en efteruddannelse på Smart Academy har du mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og specialisere dig inden for de områder, du finder mest interessante.

Vi tilbyder et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, diplom-, og masterniveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg og markedsføring, økonomi og finans samt hele det digitale område. Har du brug for en mere fleksibel uddannelse, tilbyder vi også online-efteruddannelser og gratis webinarer.

På vores skræddersyede uddannelsesforløb har vi endda mulighed for at dykke helt ned i maskinrummet i den pågældende virksomhed, når det bedste læringsforløb skal designes og udfoldes.

Sådan arbejder vi

Den bedste læring skabes, når undervisningen hænger sammen med medarbejderens dagligdag og den organisation, som de arbejder i. Derfor anbefaler vi, følgende proces ved læringsforløbet.

FØR: Formål > mål > kendskab til virksomheden > virksomhedens behov > forventninger
UNDER: Undervisning > Casearbejde > Læring > Sparring > Vejledning > Eksamen
EFTER: Transfer > Implementering > Forankring > Forandring  > Opfølgning

Korte efteruddannelser og kurser

Har du brug for en hurtig opgradering inden for kommunikation, online markedsføring, ledelse eller måske salg og markedsføring, tilbyder vi også korte uddannelser og kurser.
Få det komplette overblik over vores korte efteruddannelser.

Uanset hvilken efteruddannelse du vælger, kommer du tæt på virkeligheden i løbet af din studietid og får gode muligheder for at styrke dine færdigheder inden for netop det område, der interesserer dig mest.