Smart Academy - viden der skaber værdi og forandringer

Hos Erhvervsakademi Sydvest har vi samlet vores efteruddannelsestilbud i Smart Academy med det formål, at tilbyde de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer.
Med afdelinger i Esbjerg og Sønderborg, er vi en national førende uddannelsesinstitution når vi taler kundetilfredshed, hvorfor vores kunder ikke bare kommer fra nærområdet men fra hele landet.

Efteruddannelse på Smart Academy

Efteruddannelse og kompetenceudvikling er vigtig for din karriere. For at få sig en god karriere med masser af spændende jobmuligheder gælder det om at have de rette kompetencer, der både er efterspurgte og fremtidssikrende. Netop det kan du sikre dig med løbende kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Med en efteruddannelse på Smart Academy har du mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og specialisere dig inden for de områder, du finder mest interessante. Vi tilbyder et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi- og diplomniveau inden for ledelse, produktion og innovation, transport, salg og markedsføring, økonomi og finans samt hele det digitale område.

Vi giver dig mulighed for at tilrettelægge din videreuddannelse, så det passer ind i din hverdag. Alle vores efteruddannelsestilbud er deltidsuddannelser som kan tages enten om dagen, aften eller 100% online. Få et nemt overblik over aktuelle fag.

Vi kan også via et stærkt partnerskab med SmartLearning tilbyde mere end 100 online fag på akademi- og diplomniveau.

Sådan arbejder vi

Hos Smart Academy er vi meget optaget af, at deltagernes læring forankres i deres arbejdsliv. Det gør vi ved at præsentere den mest relevante viden og koble den til praksis. Alle vores uddannelser er kompetencegivende og kan derfor anvendes til videreuddannelse i både Danmark og internationalt.

På vores skræddersyede aktiviteter har vi sammen med opdragsgiveren også mulighed for at dykke helt ned i maskinrummet i den pågældende virksomhed, når det bedste læringsforløb skal designes og udfoldes.