For studerende

Som studerende på Smart Academy kan du her finde relevant og nyttig information om alt lige fra div. adgange og støttemuligheder, guide vejledning etc.

Nyttige informationer og genveje

 • Eksamensregler

  Eksamen
  På SMART ACADEMY foregår alle eksaminer digitalt, via platformen WISEflow. Det betyder, at du som studerende både får opgaven og skal aflevere gennem WISEflow.

  Efter studiestart modtager du informationer til at tilkoble dig akademiets trådløse netværk. Samme login skal du bruge til WISEflow.

  Vi råder dig til i god tid før eksamen at læse eksamensreglementet og studieordningen for din uddannelse. Vær opmærksom på, at disse løbende opdateres – de nyeste kan altid findes på hjemmesiden under den pågældende uddannelse.
   
  Klik her for at logge på Wiseflow (Erhvervsakadmi SydVest)
   
  Mere om din eksamen – se bl.a. hvad du gør såfremt du er forhindret i at tage eksamen, hvis du ikke har bestået eksamen og dine klagemuligheder.

  Eksamensreglementer:

  Mundtlig eksamen

  Skriftlig eksamen

  Online eksamen

 • Programmer/Login
 • Karrierevejledning

  Uanset, om du gerne vil bygge oven på dine eksisterende kompetencer eller tilegne dig helt nye, så står vi klar til at hjælpe dig videre.

  Har du spørgsmål til adgangskrav eller tilmelding? Eller har du brug for studievejledning til at sammensætte et uddannelsesforløb eller karriererådgivning om dine karrieremuligheder?

  Find svar hos vores Karriere- og vejledningscenter eller kontakt vores karriere- og studievejledere for personlig vejledning.

 • Støttemuligheder

  SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte) er en økonomisk støtte, der gives til bl.a. at efter- eller videreuddanne medarbejdere på videregående niveau.
  Der kan dog ikke søges SVU til aftenhold.

  Læs mere om hvem der kan få støtte og hvor meget.