CORONA SITUATIONEN HOS SMART ACADEMY

For studerende

Nyttige informationer og genveje

 • Digital eksamen

  WISEflow
  På SMART ACADEMY foregår alle eksaminer digitalt, via platformen WISEflow. Det betyder, at du som studerende både får opgaven og skal aflevere gennem WISEflow.

  Efter studiestart modtager du informationer til at tilkoble dig akademiets trådløse netværk. Samme login skal du bruge til WISEflow.

  Vi råder dig til i god tid før eksamen at læse eksamensreglementet og studieordningen for din uddannelse. Vær opmærksom på, at disse løbende opdateres – de nyeste kan altid findes på hjemmesiden under den pågældende uddannelse.
   
  Klik her for at logge på Wiseflow (Erhvervsakademi Kolding / Erhvervsakadmi SydVest)
   
  Mere om din eksamen – se bl.a. hvad du gør såfremt du er forhindret i at tage eksamen, hvis du ikke har bestået eksamen og dine klagemuligheder.

 • Programmer/Login
 • Karrierevejledning

  Har du brug for vejledning i forhold til enkelte fag eller sammensætning af en uddannelse, adgangskrav, økonomi under uddannelsen, meritter eller noget helt femte?

  Så har du rig mulighed for at vælge den vejledningsform, der passer til dig. Deltag på et inspirations- og vejledningsmøde, et webinar eller kontakt karrierecentret.

 • Støttemuligheder

  SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte) er en økonomisk støtte, der gives til bl.a. at efter- eller videreuddanne medarbejdere på videregående niveau.
  Der kan dog ikke søges SVU til aftenhold.

  Læs mere om hvem der kan få støtte og hvor meget.

 • Parkeringsoversigt i Kolding

  Det vil være en god idé at holde øje med de frie parkeringsplader i Kolding.
  Se Parkeringsoversigt

Kontakt os

Skriv dit fornavn.
Skriv dit efternavn.
Ugyldig email-adresse.
Invalid Input
Skriv en besked.
Feltet skal udfyldes.
Feltet skal udfyldes.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev