Bliv rustet til at supportere offshore

Faget giver dig kompetencer til at kunne analysere behovet og muligheder for en bestemt skibstype med fordele og ulemper til de forskellige supportfunktioner som eksempelvis rørhåndtering, håndtering af anker, slæbning og redning, støttefunktion, overvågning, undervandsarbejde, dykker og ROV support, tunge løft og flytning af rigge.

Du lærer desuden at  udarbejde charteraftaler ud fra industriens aftaler med relevante afvigelser. Aftalerne skal også indeholde dage til vedligeholdelse, afbrydelses provision, mulighed for at anvende erstatsningsskib, underleverandør, skadeserstatningen og eventuel profitdeling.

Faget er et valgfag på diplomuddannelsen i shipping.

Indhold i faget:

  • Offshore Support industrien
  • markedscentre
  • aktører
  • skibstyper
  • regler og kutymer

Uddannelsen afvikles i samarbejde med  Danmarks Skibsmæglerforening. 


  

Målgruppe 

Faget er for dig, der ønsker at blive rustet til at supportere offshore. 

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i shipping>>

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.