Hos Smart Academy tilbyder vi specialdesignede uddannelsesforløb og kompetenceløft, der kan udvikle, forbedre og styrke jeres virksomhed eller organisation.

Skræddersyede forløb og konsulentydelser

Hos Smart Academy skræddersyr vi en række ydelser og uddannelsesforløb, der passer til netop dig og din virksomhed, organisation eller branche.

Står din virksomhed, afdeling m.v. med en opgave, som kræver nye kompetencer. Eller er I en gruppe af medarbejdere, som har brug for en stærk, målrettet og fælles tilgang til en ny opgave?
Så kan Smart Academy skræddersy et målrettet uddannelsesforløb, som matcher jeres behov. Vi har mange års erfaring med at udvikle og levere skræddersyede uddannelsesprogrammer for en lang række virksomheder og til den offentlige sektor.

Vores uddannelser kommer med et løfte om høj faglighed og fokus på konkret anvendelighed. Vi er altid meget optaget af, at deltagernes læring forankres i hverdagen. Det gør vi ved at præsentere den mest relevante viden og koble den til praksis.

Vi tilbyder et bredt udvalg af uddannelser 

Et skræddersyet forløb tager afsæt i den bedste praksis og den viden vi har fra vores akademi- og diplomuddannelser. Vi kan tilbyde virksomhedstilpassede forløb inden for alle udbudte fagmoduler du finder her på vores hjemmeside. Skræddersyede uddannelser kan hjælpe jer, når viden skal drive udvikligen i virksomheden. Det kan være et kompetence- og ledelsesudvikling eller en større gruppe ledere eller medarbejdere fra samme organisation, som har behov for et fælles kompetenceløft.