Vil du arbejde med reguleringsteknologi, konfiguration og programmering, operatørinterface og kommunikationsteknologi, men mangler de faglige og metodemæssige kvalifikationer? 

  Faget er obligatorisk på akademiuddannelsen i Automation & Drift.

Vær med til at udvikle fremtidens procesautomation, få ny viden om konfiguration og programmering af automatiske anlæg samt indsigt i gældende regler for udvikling, og få kompetencer til at kunne håndtere projektudvikling i alle dele af projektet inden for styrings- og reguleringsområdet.

På faget lærer du at anvende forskellige tekniske udviklingsværktøjer i relation til udvikling, dimensionering, programmering og konfigurering af anlæg inden for proces- og automationsområdet. Du lærer desuden at programmere operatørinterfaces og at konfigurere industriel kommunikation.

Indhold i faget:

  • Forskellige reguleringsprincipper og optimeringsmetoder
  • Overføringsfunktioner i åbne, og lukkede sløjfer herunder viden om frekvensanalyse
  • Dataopsamling og transmittere i procesanlæg.
  • De forskellige niveauer i automationspyramiden for industriel automation, og hvordan niveauerne ud-veksler data indbyrdes.
  • Industri 4.0 og hvad denne udvikling betyder for automatisering af procesanlæg.

Målgruppe

Du skal have bestået faget el-teknologi og integrerede automatiske enheder for at kunne deltage på dette fag. Faget Regulering af procesanlæg er for dig, der arbejder med forskellige reguleringsprincipper og optimeringsmetoder i din hverdag, og ønsker mere viden på området.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.