Lær at anvende de forskellige containertyper og få tjek på hele konceptet med containeriseringen

Faget linjefart giver dig kompetencer til at kunne vurdere anvendelse af forskellige skibstyper som containerskibe (inkl. cellular/noncellular, post Panamax, feeders, ”Fast Ships”), Ro-Ro (inkl. passager- og fragtfærger, Deep Sea RoRo/containerskibe, fragt Ro-Ro og special Ro-Ro) og specialskibe som køleskibe og pramme.

Du lærer også at kunne vurdere anvendelsen af de forskellige containertyper og hele konceptet med containeriseringen. Anvende de forskellige typer af B/L, effekten af de forskellige regler fra Haag, Visby og Hamburg, vigtigheden af påtegning og kunne vurdere hvorvidt et B/L er ”clean” eller ”dirty”.

Faget er obligatorisk på diplomuddannelsen i shipping.

Indhold i faget:

  • Linjefartens verden med Container, Ro‐Ro og Break‐Bulk
  • Ruter og havne
  • Linjefartens service herunder forskellen på øst/vest og nord/syd
  • Round the World (RTW), Pendul, Hub & Spoke og End‐to‐End

Uddannelsen afvikles i samarbejde med  Danmarks Skibsmæglerforening. 


  

Målgruppe 

Faget er for dig, der ønsker at lære at anvende de forskellige containertyper og få tjek på hele konceptet med containeriseringen

Niveau

Faget er en del af den merkantile diplomuddannelse. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i finansielrådgivning >>

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.