I faget drift og vedligehold lærer du om idriftsættelse, drift og vedligehold af automatiske anlæg. Derudover får du kompetencer til systematisk vedligeholdelse ud fra registrering af driftstimer ved brug af diagrammer og manualer.  

  Faget er et obligatorisk fag på akademiuddannelsen i Automation og drift. 

Lær at håndtere vedligehold af automatiske anlæg med faget Drift og vedligehold. Du får viden om gældende standarder for vedligehold og får kompetencer til at håndtere og ajourføre vedligeholdelsesmanualer, herunder strukturering, kvalitetssikring og dokumentation efter gældende regler og normer. 

Du lærer ikke kun at udføre systematisk vedligehold på automatiske anlæg, men også planlægning af vedligeholdelsesløsninger, udførelse af teknisk dokumentation for vedligehold af automatiske anlæg samt ajourføre af vedligeholdelsesmanualer, herunder strukturering, kvalitetssikring og dokumentation.

Indhold i faget:

  • Idriftsættelse
  • Drift og vedligehold af automatiske anlæg
  • Indkøring af automatiske anlæg
  • Systematisk vedligehold ud fra registrering af driftstimer
  • Diagrammer og manualer.

Målgruppe

Faget er for dig, der arbejder med drift og vedligehold i din hverdag. Det kan være, at du er værkfører og ønsker konkrete teknikker til at blive en bedre medarbejder. Det kan også være, at du gerne vil have mere teoretisk viden på området.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.