Mangler du papir på dine IT-kundskaber, eller vil du gerne udvide dit repertoire indenfor IT-området? På akademiuddannelsen i IT kan du vælge at specialisere dig indenfor Udvikling eller Drift.

Tag en akademiuddannelse i IT

Med et konstant stigende flow af information i IT-systemer, er der naturligt også et stigende behov for medarbejdere med IT som spidskompetence.

Netop derfor er en uddannelse indenfor IT en rigtig god investering i din karrieremæssige fremtid.

På akademiuddannelsen i IT styrker du dine kompetencer indenfor bl.a. programmering, systemudvikling, webprogrammering, IT-sikkerhed og databaser. Du har mulighed for at vælge en specialisering indenfor drift eller udvikling. Du kan også vælge at tage uddannelsen uden en specifik uddannelsesretning.

Uddannelsen er både udfordrende og kompetencegivende.

Online uddannelse

Da studiet foregår online, er den samtidig så fleksibelt tilrettelagt, at du selv vælger når og hvor du vil studere. På den måde kan du tilrettelægge din videreuddannelse, så det passer ind i din hverdag.

Du vælger selv om du vil tage hele akademiuddannelsen, eller blot udvælge de fag der interesserer dig.

Det forventes af dig

Det anbefales at du har matematik og engelsk på niveau C når du påbegynder AU i IT.

Du bør have en nyere computer for at kunne køre de programmer, du skal bruge på studiet. Programmerne kører bedst på Windows.

Vi anbefaler en pc med Windows 10, mindst 8 Gb RAM, mindst 1.8 GHz processor (gerne quad-core), og gerne en SSD-harddisk.