Offshore Wind Energy MBA - målrettet vindindustriens ledere

Offshore Wind Energy MBA

- få leder kompetencer, der udvikler & forandrer

MBA-uddannelsen giver dig lederkvalifikationer på et højt niveau med særligt fokus på offshore vindenergi. MBA’en kombinerer ny viden og teori med branchens helt konkrete udfordringer, og er udformet i et tæt parløb med industrien.

Målgruppen er ledere og beslutningstagere i vindindustrien.

Fokus på offshore vindenergi

En MBA er en af verdens mest respekterede videregående uddannelser. Vi har sammensat en MBA-uddannelsen, der byder på en akademisk tilgang til branchens udfordringer og er udformet i et tæt samarbejde med offshore-/vindindustrien.

Det er med til at kvalitetssikre uddannelsen, så virksomheden får størst muligt udbytte af undervisningen, vurderer Niels Bjært, Project Director i Vattenfall, som sammen med eksempelvis Siemens Gamesa og MHI Vestas har præget udformningen af MBA-modulerne:

”Vi investerer i at gøre uddannelsen så praksisnær som muligt, fordi det bringer værdi i den hverdag, vi arbejder med. Det handler om at bygge nye teoretiske kompetencer på medarbejderne, men samtidig sikre, at det kan omsættes”, siger Niels Bjært.

Konkrete udfordringer bringer værdi

MBA er til dig, der vil være attraktiv i internationalt orienterede miljøer. Som vil være i stand til at tage værdiskabende, rigtige beslutninger og reagere på forandringer og nye tendenser. Det er til dig, der vil arbejde seriøst med din egen udvikling og kvalificere dig inden for ledelse med relevante og moderne værktøjer til at påvirke og udvikle organisationer og mennesker i et internationalt perspektiv.