Akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling styrker dine kompetencer inden for kommunikation og formidling på et strategisk plan. Bliv klædt på arbejde endnu mere fokuseret med kommunikation og formidling.

Akademiuddannelsen i kommunikation og formidling klæder dig på til at anvende modeller og værktøjer til at arbejde med kommunikation og formidling på strategisk plan og i praksis. 
På akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling arbejder vi med udarbejdelse af en kommunikationsstrategi, der følger virksomhedens overordnede strategier. Desuden får du redskaber til at formidle et budskab målrettet. Uddannelsen giver dig mulighed for at arbejde med både intern og ekstern kommunikation. Du lærer derfor også om mål og målgrupper og bliver i stand til at træffe valg i forhold til medier – trykte som digitale.

Du får indblik i strategiske virksomhedsmål og -værdier og lærer, hvordan du fremadrettet arbejde med at brande virksomheder. Du kan også beskæftige dig med sociale medier og online kommunikation.

Uddannelsen henvender sig til dig, der gerne vil arbejde med kommunikation, formidling og fundraising, fx som kommunikationsmedarbejder, medierådgiver, webredaktør eller fundraiser.