Kom med på Danmarks første uddannelse i Innovationsledelse, hvor du lærer at indarbejde en konkret bæredygtig forandring i din virksomhed.

Du får den nyeste viden om innovationsledelse og bæredygtighed målrettet lige præcis din virksomhed, fordi du arbejder med opgaver og udfordringer fra din egen hverdag under hele forløbet.

På uddannelsen kommer du til at arbejde med konkrete metoder, som styrker din egen og andres måde at tænke værdiskabelse.

Du får indsigt i nye tendenser inden for bæredygtig omstilling og du får redskaber til at skabe konkrete resultater i din virksomhed. Fx er nogle af fokusområderne ressourcebesparende produktionstilpasninger, affaldsminimering, design to disassembly og cirkulær økonomi.

Uddannelsen udbydes i samarbejde med multikant Aps.

På uddannelsen får du udvidet din værktøjskasse betydeligt inden for ledelse af innovation og bæredygtighed, og du får mulighed for at omsætte din nye viden til praksis med det samme.

Med andre ord: Du udvikler et konkret koncept, der kan skabe værdi i din virksomhed – både på den økonomiske og den bæredygtige bundlinje. Du får en konkret værdiskabelse i din virksomhed samtidig med at du også får et en statsgodkendt eksamen med ECTS-point.

Du lærer om:

  • Bæredygtig værdiskabelse
  • Innovationsledelse
  • Energi- og ressourceoptimering
  • Cirkulær økonomi
  • FNs 17 verdensmål
  • Designthinking
  • Idéudviklingsværktøjer og konceptudviklingsværktøjer
  • Implementerings- og innovationsprocesser.

Målgruppe

Uddannelsen i Bæredygtig forandring og innovationsledelse er for dig, der ønsker at styrke din virksomheds fokus på bæredygtighed.

Du er fx leder eller er på vej til at blive det. Eller du er medarbejder, som er med til at lede eller præge innovationen i organisationen.

Du vil have viden om de metoder, der kan skabe værdi i virksomheden.

Mød underviserne:

Søren Skousen fra Smart Acedemy er antropolog med speciale i brugerdreven innovation, etnografiske metoder og innovationsledelse.

Nanna Nørholm fra multikant ApS er ingeniør med lang erfaring i udvikling og etablering af bæredygtige forandringer i danske virksomheder.  

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et Indledende kursus før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.