Vil du kickstarte dine lederkompetencer? Så er denne uddannelse måske den rette for dig.

Her får du en kort, effektiv og kompetencegivende lederuddannelse, der er din genvej til fremtidens ledelse! Du får de værktøjer, der gør dig til en kompetent leder i en travl hverdag. Du vil opleve, at du allerede fra første undervisningsdag kan omsætte din læring til konkrete handlinger i din virksomhed.

Du lærer, hvordan du styrker og udvikler dine medarbejdere, og hvordan du arbejder med dit eget lederskab og udvikler dig selv som leder. Vi arbejder med de sidste nye ledelsesteorier, som tager højde for, at nye generationer er på vej ind på arbejdsmarkedet. 

På fremtidens leder lærer du bl.a. om:

  • Positiv psykologi. Hvordan positiv psykologi fremmer udvikling, trivsel og engagement på arbejdspladsen.
  • Social kapital. Sammenhængen mellem social kapital og virksomhedens performance
  • Præsentationsteknik. Hvordan du kan kommunikere, så budskabet går klart igennem og du opnår det, du gerne vil.
  • Teams. Hvordan du skaber det suveræne team.

Målgruppe

Uddannelsen fremtidens leder er for dig, som vil arbejde med ledelse efter de sidste nye ledelsesprincipper, og som gerne vil udvikle dine ledelseskompetencer og forståelse for organisationen. Uddannelsen er også for den selvledende, moderne medarbejder.

Niveau

Fagene er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse.

Ansøgningsfrist

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.