I faget Bolig 1 får du teoretisk og praktisk viden om at rådgive om bolig på kundeniveau, og faget opdaterer, udvider og udvikler dine kompetencer som rådgiver.

Faget suppleres med en kompetencemåling, således at du kan dokumentere dine kompetencer i henhold til gældende lovgivning.

Du lærer om

  • Problemstillinger, der præger boligmarkedet
  • Finansielle og juridiske problemstillinger, der knytter sig til rådgivning i forbindelse med omsætning (køb og salg) og finansiering af fast ejendom
  • Analyse af behov for boligprodukter, præsentation og begrundelse af mulige løsninger, vejledning i virkemåden af disse samt beregning af de økonomiske konsekvenser af de foretagne valg, alle med udgangspunkt i kundens profil/situation

Form

Faget er tilrettelagt som en kombination af indledende e-læring, undervisning, multiple choice test, kompetencemåling, hjemmeopgaver og vejledning. Der afsluttes med en 4 timers skriftlig take home eksamen.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Finansiel rådgivning. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Ansøgningsfrist

2 uger inden studiestart.Hvis der er ledige pladser, optager vi dog studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.