På faget Kvalitetsoptimering med Six Sigma lærer du, at lede Six Sigma-projekter, der reducerer spild og effektiviserer processer

  Faget er et obligatorisk fag på retningen produktion på akademiuddannelsen Innovation, produkt og produktion, men kan også læses selvstændigt.

Med værktøjer fra Six Sigma-metoden lærer du at sikre en høj og stabil kvalitet med minimal variation. I faget kvalitetsoptimering med Six Sigma får du et solidt kendskab til ledelsesfilosofiens optimeringsmetoder, som er med til at spare virksomheden for vigtige ressourcer: tid og penge.
På faget Kvalitetsoptimering med Six Sigma lærer du, at drage nytte af Lean som værktøj og bliver rustet til at tilrettelægge forløb, hvor du anvender de forskellige trin i DMAIC-processen som værktøjer til at definere, måle, analysere, forbedre og styre.

Indhold i faget:

  • Lean
  • Six Sigma DMAIC Processen
  • Six Sigma Værktøjer

Målgruppe

Faget er for dig, der arbejder med synlig ledelse og forandringsledelse, eller ønsker relevante værktøjer, som er knyttet til hvert trin i DMAIC-processen, herunder SIPOC Analyse og IPO Analyse, pareto diagram, histogram og kontrolplaner.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.


Tilmelding på denne side er for dig, der er i job. Hvis du er ledig kan du tilmelde dig her.