Få nye kompetencer til at udvikle dig inden for organisationsstruktur, arbejdspsykologi og ikke mindst sammenhængen mellem de to.

  Faget er et obligatorisk fag på akademiuddannelsen i Ledelse.

Organisationskulturen kan være den afgørende faktor mellem succes og fiasko i en organisation eller virksomhed. Lær hvordan du etablerer en proaktiv organisationskultur, hvor der er overblik og afstemte forventninger – og hvor alle trives.
Faget Organisation og arbejdspsykologi styrker dit grundlag for at samarbejde om at opfylde de mål, din virksomheden opstiller, og du lærer at arbejde tværfagligt og konkret med problemstillinger i organisationen, fx når arbejdsgange og arbejdsprocesser skal justeres.

Indhold i faget:

Faget giver dig et professionelt udgangspunkt for at arbejde med kultur, organisering, motivation og trivsel i din virksomhed. Du vil få værktøjer og kompetencer, som du med det samme kan anvende i praksis til at arbejde med organisation og arbejdspsykologi. 

  • Organisations- og virksomhedsstruktur
  • Kultur
  • Styringsprocesser
  • Arbejdspsykologi
  • Motivation, trivsel og arbejdsmiljø
  • Team og teamsamarbejde

Målgruppe

Faget Organisation og arbejdspsykologi er relevant for dig, der gerne vil tage del i løsningen af virksomhedens organisatoriske opgaver og problemstillinger gennem en forståelse for organisationslivets og arbejdspsykologiens processer og problemstillinger.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Tilmelding på denne side er for dig, der er i job. Hvis du er ledig kan du tilmelde dig her.