På faget Strategisk indkøb kan du specialisere dig inden for indkøb, set i relation til grundlaget for strategiske og taktiske beslutninger i virksomheden.

  Faget er et obligatorisk fag for retningen "Indkøb" på akademiuddannelsen International transport og logistik, men kan også læses selvstændigt.

Interesserer du dig for det strategiske aspekt af indkøb? På Strategisk indkøb beskæftiger vi os med en række emner inden for indkøb herunder indkøbsstrategier, leverandørvalg, indkøbsorganisationens organisatoriske placering, miljø og kvalitet, kontraktforhold og forhandling.
Du lærer at stå for forhandlinger ved indkøb i din virksomhed og bidrage til udarbejdelsen af en overordnet indkøbsstrategi med fokus på differentieret indkøb, og at være med til at implementere den.

Indhold i faget:

  • Organisatorisk placering
  • Indkøbsstrategier
  • Leverandørvalg
  • Miljø og kvalitet
  • Kontraktforhold/aftaleforhold
  • Forhandling
  • Metodelære

Målgruppe

Faget er for dig der gerne vil have redskaber til at opbygge en leverandørkontrakt, til at anvende it til indkøb, og til de forskellige forhandlingsteknikker, du kan benytte i forhold til leverandører. Det er også for dig, der vil bliver klar til at forholde dig kritisk til indkøbsanalyser, så du kan medvirke til at udarbejde den bedste strategi.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Tilmelding på denne side er for dig, der er i job. Hvis du er ledig kan du tilmelde dig her.