Find en uddannelse eller et fag / kursus der passer til din karriere.

Tag en uddannelse inden for energi og miljø

Uddannelse, videreuddannelse og efteruddannelse giver både nye færdigheder, kompetencer og øger din markedsværdi.

Vi udbyder mange efteruddannelsesmuligheder inden for Energi og miljø på både akademi og diplomniveau, og alle med omdrejningspunktet om dig som medarbejder i branchen. Vores målsætning er at levere læring og udvikling på alle niveauer.

Energi og miljø er dog et meget vidt begreb, hvorfor vores uddannelser også spænder vidt og inden for flere genrer. Find den videregående uddannelse der giver dig den viden, der skal til for, at du kan forbedre og udvikle nye kompetencer.
Uanset om dit mål er at få ny viden om vedvarende energiformer, eller du ønsker at højne dine kvalifikationer og faglighed helt specifikt inden for el-tekniske installationer eller måske noget helt tredje.

Styrk din karriere med en energiuddannelse

Med en kombination af praktisk erfaring og helt opdateret viden gør du dig selv attraktiv både for din nuværende, men også eventuelle fremtidige arbejdsplads.

Kom videre med din karriere hos Smart Academy - vi uddanner medarbejdere på alle organisationens niveauer. Vi lever i en tid med konstant udvikling og forandring – og det gælder også for energi og miljø. Det kan være krævende at følge med i de seneste udviklinger samtidig med, at de daglige opgaver også skal udføres. Men bare rolig! Med en efteruddannelse kan du blive opdateret på aktulle emner inden for f.eks. bygningsautomatik, bekendtgørelser og standarder, energi og installation eller noget helt fjerde.

Hvilke energiuddannelser tilbyder vi?

Vi udbyder mange efteruddannelsesmuligheder inden for energi & miljø på både akademi og diplomniveau, og alle med omdrejningspunktet om dig som medarbejder i branchen. Vores målsætning er at levere læring og udvikling på alle niveauer.

Få lederkvalifikationer med MBA-uddannelse

MBA-uddannelsen giver dig lederkvalifikationer på et højt niveau med særligt fokus på offshore vindenergi. MBA’en kombinerer ny viden og teori med branchens helt konkrete udfordringer, og er udformet i et tæt parløb med industrien.

Målgruppen er ledere og beslutningstagere i vindindustrien. MBA er til dig, der vil være attraktiv i internationalt orienterede miljøer. Som vil være i stand til at tage værdiskabende, rigtige beslutninger og reagere på forandringer og nye tendenser. Det er til dig, der vil arbejde seriøst med din egen udvikling og kvalificere dig inden for ledelse med relevante og moderne værktøjer til at påvirke og udvikle organisationer og mennesker i et internationalt perspektiv.