Lær, hvordan du optimerer en virksomheds værdikæde, og hvordan du arbejder med optimering af forsynings-, transport- og lagerstrategi.

Du får også indblik i, hvordan man anvender styringsværktøjer som CRM, ERP, MRP og SRM, og du lærer om pull/push, Hyrbid, Fordisme/JIT/Lean og Agil.


Dette hold er målrettet ledige. Se hold for dig, der er i job >>

 

Tilvalg til din uddannelse

Sammen med denne uddannelse skal du vælge ét af to tilvalg. Du kan vælge mellem Garuda certificering eller forløbet Selvledelse.

Se mere her>>

OBS: Du skal skrive dit tilvalg i feltet bemærkninger, når du tilmelder dig faget.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i International transport og logistik. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Vi gør særligt opmærksom på, at der er projektskrivning i fagmoduler, som afsluttes med mundtlig eksamen.

Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et "Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning". Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.