Sælgeruddannelsen på Smart Academy er et unikt uddannelsestilbud til dig, som beskæftiger dig professionelt med salg og rådgivning af kunder, og som gerne vil give din performance et boost.

Det, der kendetegner den virkelig gode sælger, er evnen til at skabe gode relationer og de helt rette løsninger til kunderne. Det betyder, at du som sælger skal have viljen til konstant at optimere på salgsprocessen og omsætte din viden og erfaring om salgsteknikker til praktisk adfærd. 

Du kan tage uddannelsen både i Kolding og København. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Cphbusiness.

UDDANNELSEN UDBYDES PT. IKKE. VI HENVISER TIL SALGSPSYKOLOGI OG GRUNDLÆGGENDE SALG >>

På uddannelsen bygger vi i fællesskab dine salgskompetencer op og målretter dem dit salgsarbejde. Vi arbejder indgående med salgsprocesser og praktiske salgsværktøjer. Du får kendskab til din egen personprofil og lærer om forskellige kundetyper, og hvordan du matcher dem bedst i salget. Og så får du selvfølgelig de nødvendige værktøjer på plads.

Du lærer om:

  • Persontyper og adfærdsforståelse
  • Tillidsskabende kommunikation
  • Salgs- og kommunikationsstrategier
  • Salgets strategiske betydning
  • Købsadfærd og kunders indkøbsstrategi
  • Key account management og projektsalg
  • Salgsledelse, motivation og coaching

Du kommer ikke sovende igennem Sælgeruddannelsen. Vi har taget det bedste fra to verdener – den salgspsykologiske og den salgsstrategiske tilgang. Du afslutter din uddannelse med et skriftligt projekt, hvor du arbejder med en konkret problemstilling. Projektet danner grundlag for en mundtlig eksamen.

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der er i gang med din karriere inden for salg. Du er måske salgsmedarbejder, sælger eller salgschef med ansvar inden for B2B, projektsalg eller tilsvarende. 

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i International handel og markedsføring. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få lavet en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem, og hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering

Ansøgningsfrist

Daghold:
2 uger inden studiestart.

Aftenhold:
Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.