Akademiuddannelsen i international transport og logistik lærer dig om den samlede forsyningskæde fra produktion til kunde, og ruster dig til at varetage opgaver inden for transport- og indkøbsfunktioner i en virksomhed - både nationalt og internationalt.

Vores 30-minutters online infomøde giver dig et hurtigt indblik i vores akademiuddannelse i international transport og logistik hos Smart Academy.

På vores online infomøde vil du få indsigt i:

· Hvem er Smart Academy og hvilket team møder du.

· Uddannelsens opbygning: En oversigt over de obligatoriske fag og eksempel på valgfag.

· Det praktiske: Alt hvad du behøver at vide om tilmelding og muligheder for finansiering af din uddannelse.

Uddannelsen giver dig følgende kompetencer 

Du får træning i at foretage metodiske og praktiske overvejelser om transport og logistik på et globalt marked.
Du får en faglig basisviden inden for logistik og supply chain management, herunder kendskab til lovgivning på området, og du lærer at indgå i internationale samarbejdsrelationer samt at forstå dig på ressourcestyring.

Du kan specialisere dig inden for to retninger:

  1. Transport
  2. Indkøb

Hos  Smart Academy er vi meget optaget af, at din læring forankres i din arbejdsliv. Det gør vi ved at præsentere den mest relevante viden på et højt teoretisk og fagligt niveau og med en meget praksisnær tilgang. 


Efter endt uddannelse kan du:

  • arbejde med optimering af forsyningskæden og de strategiske aspekter i forbindelse med forsyning, produktion og distribution
  • designe og implementere logistikkoncepter
  • arbejde med virksomheders globale udfordringer

Gør dig klar til en branche med fart over feltet, målbare resultater og internationale miljøer. Akademiuddannelsen i International transport og logistik kvalificerer dig til at arbejde med optimering af forsyningskæden og løse globale udfordringer.

Reservér din plads på ét af infomøderne nu. Efter tilmelding modtager du en indkaldelse til din kalender, hvor der vil være et link til infomødet.