Akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion styrker din karriere inden for produktionsoptimering og innovative processer. 

Vores 30-minutters online infomøde giver dig et hurtigt indblik i vores akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion hos Smart Academy.

På vores online infomøde vil du få indsigt i:

· Hvem er Smart Academy og hvilket team møder du.

· Uddannelsens opbygning: En oversigt over de obligatoriske fag og eksempel på valgfag.

· Det praktiske: Alt hvad du behøver at vide om tilmelding og muligheder for finansiering af din uddannelse.

Lær at analysere, planlægge og vurdere hvornår og hvordan nye idéer, systemer og metoder skal implementeres i produktionen for at sikre en fortsat innovativ produktudvikling.

Derfor bør du læse innovation, produkt og produktion

Akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion er til dig, der allerede har en god faglig uddannelse, men ønsker at bygge videre og hold dine kompetencer skarpe, så du står stærkere i din karriere.
På akademiuddannelsen i Innovation, Produkt og Produktion opnår du færdigheder til at kunne indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for innovation, produktudvikling og produktion, samt at kunne varetage afgrænsede ledelses- og planlægningsfunktioner i virksomheden.

Deltagerprofil

AU i Innovation, produkt og produktion er især rettet mod dig, der har baggrund i en produktionsvirksomhed og gerne vil fungere som produktudvikler, produktionschef, projektleder eller rådgivende konsulent.

På akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion opnår du færdigheder til at kunne indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for innovation, produktudvikling og produktion, samt at kunne varetage afgrænsede ledelses- og planlægningsfunktioner i virksomheden.

Reservér din plads på ét af infomøderne nu. Efter tilmelding modtager du en indkaldelse til din kalender, hvor der vil være et link til infomødet.