Er du klædt godt på?
Find en it-uddannelse eller et it-kursus der passer til, hvor du er i din karriere.

Boost dine IT-evner med efteruddannelse

It-kompetencer er afgørende for virksomhedernes fremtid. Vi lever i en tid med konstant udvikling og forandring – og det gælder især for IT. Det kan være krævende at følge med i de seneste digitale-udviklinger samtidig med, at de daglige opgaver også skal udføres. Men bare rolig! Med en IT-uddannelse kan du blive opdateret på aktulle emner inden for de seneste trends og med IT-funktionens udviklingsorienterede opgaver.

Få it-kompetencer, der udvikler & forandrer organisationer.

Du vil hos Smart Academy finde it-uddannelser og it-kurser, der er målrettet opbygget, og med stor fokus på at du som medarbejder, kan anvende det du har lært i praksis. 

Hvad lærer jeg på en IT efteruddannelse?

Vi udbyder flere efteruddannelsesmuligheder til dig som it-medarbejder på både akademi og diplomniveau, og alle med omdrejningspunktet om dig. Vores målsætning er at levere læring og udvikling for it-medarbejdere på alle niveauer. 

Vi har forløb som stiller skarpt på it i udførelsesfasen, på installationer og el-forsyningsanlæg, på robotteknologi, og fag der primært fokuserer på ledelse af projekter. Mulighederne er mange og vi hjælper gerne med at finde den helt rette it-uddannelse for dig.

Sådan er uddannelsen opbygget

Hos Smart Academy kan du tage en videregående uddannelse ved siden af dit job og få nye kompetencer, du kan benytte med det samme. Vores uddannelser foregår sideløbende med dit job, og derfor har vi stort fokus på den praktiske anvendelse og integration af konkrete redskaber, som du, som deltager kan benytte med det samme i dit job.

Sammensæt dit eget forløb

Der findes ikke en autoriseret måde at vælge uddannelse på. Valget handler jo om langt mere end uddannelsen, det handler også om de karriere- og jobmuligheder du drømmer om. Hos Smart Academy kan du selv vælge både indhold, omfang, tid og studieform.

En akademiuddannelse består af 5-6 moduler og et afgangsprojekt, og du vælger selv, hvor mange moduler du følger ad gangen. På den måde kan du selv styre tilrettelæggelsen af din uddannelse. Til et modul skal du regne med ca. 7-8 undervisningsdage.

Det er dine behov og ønsker, der bestemmer, hvordan dit uddannelsesforløb skal se ud. Du kan tage hele akademiuddannelsen, eller du kan nøjes med enkelte moduler, som giver dig de kompetencer, du er på udkig efter. Hvis du vil tage en hel akademiuddannelse skal den være afsluttet senest 6 år efter, du er påbegyndt det første modul. Du kan også inddrage moduler fra andre akademiuddannelser i din uddannelse. På den måde kan du kombinere på tværs af faglige områder og løbende bygge ovenpå, i det tempo der passer dig.

Find en uddannelse, der matcher dine ønsker og behov.