Få redskaber til at styre økonomien i drifts- eller udviklingsprojekter

Faget er obligatorisk på akademiuddannelsen i Innovation, Produkt & Produktion

Hvis du har brug for redskaber til at styre økonomien i forbindelse med drift eller udviklingsprojekter eller at få et overblik over markedssituationen, når det gælder efterspørgsel, konkurrence og omkostninger, er faget anvendt økonomi et oplagt valg for dig.

Gennem undervisningen lærer du at anvende teorier og metoder inden for investering, finansiering og driftsøkonomi. Derudover bliver du også rustet til at vurdere forskellige investeringsforslag samt arbejde med omkostningsoptimering.

Tilmelding på denne side er for dig, der er ledig. Hvis du er i job; tilmeld dig her >>

Indhold i faget:

  • Investering og finansiering
  • Økonomistyring

Målgruppe

Jobrettet uddannelse er forløb, der er tilrettelagt ledige. Forløbene varer op til seks uger, og giver dig en unik mulighed for at opdatere dine kompetencer og færdigheder, mens du er ledig.

Faget er for dig, der ønsker mere styr på principperne for valget mellem forskellige investeringsforslag. Dig der vil lære metoderne til at holde skarpt fokus på økonomisk optimering og forstå anvendelsen af forskellige økonomiske rapporteringsformer.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Innovation, Produkt & Produktion.

Faget afsluttes med et skriftligt projekt og en mundtlig eksamen.

Hvis det er længe siden, du har været på skolebænken, kan du inden studiestart med stor fordel vælge et indledende kursus i f.eks. matematik.
Er det længe siden, at du senest har skrevet en projekt-(opgave), så er det en god investering med et Indledende kursus i studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning. Her lærer du både om studieteknik og forskellige facetter i projektskrivning.

Tag en hel akademiuddannelse (AU)

Du kan tage en hel akademiuddannelse på typisk 2-3 år, enten på daghold eller aftenhold eller en kombination.

Du kan også sammensætte din uddannelse på tværs af retningerne. Se mere om den fleksible akademiuddannelse her

Læs mere om akademiuddannelsen i Innovation, Produkt & Produktion

Ansøgningsfrist

2 uger inden studiestart.
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag.

Afmelding til jobrettet uddannelse

Hvis du bliver forhindret i at deltage i den jobrettede uddannelse, skal du framelde dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Framelding skal ske før første kursusdag. Sker frameldingen efter kursusstart, vil Jobcentret eller A-kassen blive opkrævet fuld deltagerbetaling.