Videnpiloterne er en landsdækkende specialistvirksomhed, som har fokus på #DetNyeArbejdsmarked.

Vi er opdaterede på virksomhedernes reelle behov og er førende på den viden, der skal til for at hjælpe vores kandidater videre i deres arbejdsliv. Vi skaber bevægelse hos den enkelte, så de kan nå deres mål her og nu – og på sigt – dermed skaber vi også værdien for virksomhederne.

At være Videnpilot er lig med at gøre noget andet. Diversiteten er stor, hvilket vi i det daglige arbejde bruger aktivt – både helt pragmatisk, og når vi sætter et skarpt strategisk fokus op. Dette – for hele tiden at sikre, at der er en høj grad af rummelighed og en samlet bred fælles viden, der kan komme vores kandidater til gode.

Når vi samarbejder med kandidaterne, har vi smidt alle kasserne væk og sætter fokus på målet, fordi vores tro på succes er afgørende for kandidatens succes.

Vi bygger på viden, erfaring, engagement – og frem for alt – på et ærligt ønske om at gøre en blivende forskel for vores kandidater.

Vi er ikke den typiske leverandør og samarbejdspartner indenfor beskæftigelse. Vi repræsenterer kandidaten og vores mål er, for hver og én, at skabe bevægelsen i job på #DetNyeArbejdsmarked.

Vi er kort fortalt: mennesker – der arbejder med mennesker

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.