Eftermiddagsarrangement: Sådan griber du sustainability an i din virksomhed

Torsdag d. 29/8 2024 14-16

Vi gentager succesen med vores eksklusive sustainability masterclass fra foråret med bæredygtighedseksperterne fra Reccura, Ph.d. Nadja Damtoft og Ph.d. Hülya Ucar.  

Du har nu derfor mulighed for at tilmelde dig vores kommende arrangement, hvor de fortæller om masterclass’en, og hvor du samtidig kan høre Polytech fortælle om deres spændende initiativer på bæredygtighedsområdet.

Eftermiddagsarrangementet foregår torsdag 29/8 2024 kl. 14-16 hos Smart Academy/ Erhvervsakademi Sydvest, Spangsbjerg Kirkevej 103, 6700 Esbjerg

Mere information om masterclass’en

Få viden og værktøjer til håndtering af en bæredygtig fremtid

Som konkurrencedygtig virksomhed i dag og i fremtiden er det essentielt at kunne udvikle bæredygtige strategier – og ikke mindst at kunne eksekvere på dem. I samarbejde med Reccura udbyder Smart Academy nu en eksklusiv masterclass i sustainability, som gør deltagerne i stand til netop det.

Vi har allieret os med nogle af de absolut mest kompetente undervisere i udarbejdelse af og eksekvering af bæredygtighedsstrategier.

Undervisningsforløbet forløber henover 6 intensive dage i perioden med følgende indhold:

10/10 til 12/12 2024:

Modul 1: Bæredygtighed og FN's Verdensmål

Modul 2: ESG og CSRD Rapportering

Modul 3: Klimaregnskab og Strategiudvikling

Modul 4: Cirkulær økonomi og bæredygtige forretningsmodeller

Modul 5: Energi- og procesoptimering

Modul 6: Strategier til Reduce, Reuse og Recycling

Er du allerede klar til at tilmelde dig, eller kan du ikke vente til vores arrangement med at høre mere, så kontakt chefkonsulent Trine Falbe på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 41991223.