Din vej tilbage på jobmarkedet.
Udnyt din tid som ledig med et lederudviklingsforløb, og få viden og redskaber du kan bruge i dit næste job.

  Faget Logistik er et 6 ugers uddannelsesforløb specielt for ledige. 

Arbejde med strategisk indsigt og ledelsesmæssig handlekraft. Nuværende og kommende mellemledere har behov for en bedre indsigt og forståelse i implementeringen af en virksomheds strategiske mål, og samtidig er det vigtigt, at den personlige ledelsesstil tilpasses strategien. 

Faget udvikler din egen ledelsestilgang og praksis i forbindelse med strategiarbejdet, så du samlet styrker din ledelsesmæssige handlekraft.

Indhold i faget:

Det strategiske lederskab bidrager til en positiv lederudvikling, og giver dig kompetencer indenfor coaching i organisationer, lederadfærd og strategiimplementering.

  • Strategiske teorier og modeller
  • Strategisk analyse, udvikling og implementering
  • Udvikling af ledelsesprocesser, der omsætter strategien til praksis. En proces der skaber ejerskab mening og handling hos medarbejdere og ledere i organisationen/afdelingen
  • Forandringsprocesser og forandringsledelse
  • Personligt, reflekteret og autentisk lederskab i forbindelse med strategiprocessen
  • Organisationens kultur, vision, mission og værdier

Målgruppe

Jobrettet uddannelse er forløb, der er tilrettelagt ledige. Forløbene varer op til seks uger, og giver dig en unik mulighed for at opdatere dine kompetencer og færdigheder, mens du er ledig.
Faget Det Strategiske lederskab er for dig, der vil være endnu bedre til at omsætte virksomhedens strategi til konkrete resultater. Du kan være leder, teamleder eller medarbejder med interesse for at indfri de strategiske mål.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Bemærk, at et 6 ugers forløb godt kan fremstå som et 7 eller 8 ugers forløb (fx pga. vinterferie, juleferie ol.) 
Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Afmelding til jobrettet uddannelse

Hvis du bliver forhindret i at deltage i den jobrettede uddannelse, skal du framelde dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Framelding skal ske før første kursusdag. Sker frameldingen efter kursusstart, vil Jobcentret eller A-kassen blive opkrævet fuld deltagerbetaling.


Vi tilbyder også dette forløb som akademifag til dig, der er i job.