I faget Bolig 2 får du både teoretisk og praktisk viden om at rådgive om bolig på kundeniveau.

Desuden opdaterer, udvider og udvikler faget dine kompetencer som rådgiver.

Du lærer om

  • Nybyggeri af ejerboliger og projektsalg, entrepriseformer, entrepriseaftaler og garantityper
  • Særlige ejendomskategorier såsom ideelle anparter, andelsboliger, haveforeningshuse, boliglandbrug og blandede ejendomme, forældrekøb og sommerhusudlejning
  • Tvangsauktion, lejelovgivning, lejelov, boligreguleringsloven.

Form

Faget er tilrettelagt som en kombination af undervisning, hjemmeopgaver og vejledning. Faget afsluttes med en mundtlig eksamen på baggrund af et kort projekt.

Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Finansiel rådgivning. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt kursus.Du kan med stor fordel vælge et "Indledende kursus" før eller sideløbende med, at du deltager på et fagmodul.

Ansøgningsfrist

2 uger inden studiestart.Hvis der er ledige pladser, optager vi dog studerende helt frem til første undervisningsdag.

Kun hold med ledige pladser vises på hjemmesiden.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, bliver du faktureret DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, faktureres det fulde beløb.

Ved dokumenteret sygdom,­ afslag på Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) eller afslag fra a-kasse/jobcenter, ­kan afmelding ske gebyrfrit helt op til første undervisningsdag.