Få kompetencer til at arbejde med digital udvikling i din organisation

 Digitalisering stiller nye krav til dig som leder. Du skal kunne forhold dig kritisk til de nye muligheder og skabe de bedste rammer for din organisation nu og i fremtiden. 

På dette modul får du indsigt i de centrale teorier, begreber og metoder i relation til digitalisering. Du bliver i stand til at identificere udviklingspotentialet i digitale processer, vælge relevante forretningsmodeller, ledel digital udvikling og implementere digitale processer. 

Indhold i faget:

  • Indsigt i teorier, begreber og metoder i forbindelse med ledelse af digitale processer
  • Kompetence til at kunne analysere, vurdere og formidle betydningen af digitalisering
  • Løsningsmodeller til implementering af digitale processer
  • Kompetencer til at identificere behov for egen organisatorisk kompetenceudvikling

Du får også mulighed for at refelektere over dit eget strategiske fokus og den betydning det har for den digitale omstilling og digitale processer. 

Uddanelsen udbydes i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

 

Målgruppe:

Modulet er for dig, som gerne vil udvikle dine kompetencer til at arbejde med digitalisering og digital udvikling.

Forløb og priser

Faget "Ledelse af digital transformation" er et valgfag på diplomuddannelsen i Ledelse og giver 5 ECTS. Du kan tage faget som et selvstændigt forløb eller som en del af en hel diplomuddannelse. En hel diplomuddannelse i ledelse tager ca. 3 år at gennemføre. 

>> Læs mere om den samlede diplomuddannelse i Ledelse 

Niveau

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

>> Læs om realkompetencevurdering 

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.