Er du leder? Og vil du gerne udvikle både dig selv og den virksomhed, du er en del af?

Så er Diplomuddannelse i Ledelse måske noget for dig. På uddannelsen får du viden, metoder og redskaber til at udvikle både dig selv som leder, dine medarbejdere og den virksomhed, du er en del af.

Styrk dit lederskab

Diplomuddannelsen i ledelse er en attraktiv uddannelse for dig, der vil videreudvikle dig som leder og arbejde professionelt med strategi, forandringsprocesser, kommunikation og projektledelse. Vi har fokus på ledelse i forhold til såvel selvledelse og medarbejdere som organisation og virksomhed. Du lærer at arbejde professionelt med ledelse og at analysere og håndtere forskellige organisatoriske problemstillinger. Du lærer også at indgå i et tværfagligt og tværsektorielt samarbejde.

Uddannelse hos SmartAcademy

Hos  Smart Academy er vi meget optaget af, at din læring forankres i din arbejdsliv. Det gør vi ved at præsentere den mest relevante viden på et højt teoretisk og fagligt niveau og med en meget praksisnær tilgang. Diplomuddannelsen i Ledelses udbyder vi f.eks. i samarbejde med DTU og Ledernes Kompetencecenter. Det betyder, at du i uddannelsen arbejder med dine egne ledelsesmæssige problemstillinger. Underviserne inddrager både dine, dine medstuderendes og andres praktiske cases i undervisningen.

Diplom i Ledelse er en anerkendt, kompetencegivende uddannelse, hvor du bl.a. lærer om det professionelle lederskab, kompetenceudvikling, kommunikation, forandringsledelse og strategisk ledelse.

Uddannelsen udbydes i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

 

 >> Læs mere om diplomuddannelsen hos Ledernes KompetenceCenter, og se datoer for undervisning i København.

Målgruppe

En diplomuddannelse i ledelse er særligt relevant for dig, hvis du er leder og gerne vil have større teoretisk og praktisk tyngde i dit lederskab. Diplomuddannelse i Ledelse er både for kommende og nuværende ledere i private og offentlige virksomheder.

Varighed

Diplomuddannelse i Ledelse er en deltidsuddannelse og tager 2-3 år.
En diplomuddannelse i ledelse svarer til et års fuldtidsstudie og giver 60 ECTS point.

Kom til gratis inspirationsmøde

Går du med overvejelser om at tage en diplomuddannelse i ledelse? Så har du nu mulighed for at finde ud af, om det er noget for dig tirsdag d. 26. maj 2020. >> Læs mere og tilmeld dig.