Er du leder? Og vil du gerne udvikle både dig selv og den virksomhed, du er en del af?

Så er Diplomuddannelse i Ledelse måske noget for dig. På uddannelsen får du nemlig viden, metoder og redskaber til at udvikle både dig selv som leder, dine medarbejdere og den virksomhed, du er en del af.

Smart Academy udbyder uddannelsen i samarbejde med Ledernes Kompetencecenter og kombinerer et højt teoretisk og fagligt niveau med en meget praksisnær tilgang. Det betyder, at du kommer til at arbejde med dine egne ledelsesmæssige problemstillinger. Underviserne inddrager både dine, dine medstuderendes og andres praktiske cases i undervisningen.

Diplom i Ledelse er en anerkendt, kompetencegivende uddannelse, hvor du bl.a. lærer om det professionelle lederskab, kompetenceudvikling, kommunikation, forandringsledelse og strategisk ledelse.

Smart Academy udbyder uddannelsen i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

Gratis inspirationsmøde

Vil du høre mere om uddannelsen og finde ud af, om den er noget for dig? Så kom til inspirationsmøde om uddannelsen torsdag den 24. oktober kl. 15 på IBA i Kolding. Du kan tilmelde dig mødet her

Målgruppe

En diplomuddannelse i ledelse er særligt relevant for dig, hvis du er leder og gerne vil have større teoretisk og praktisk tyngde i dit lederskab. Diplomuddannelse i Ledelse er både for kommende og nuværende ledere i private og offentlige virksomheder.

Varighed

Diplomuddannelse i Ledelse er en deltidsuddannelse og tager cirka 2-3 år.

En diplom i ledelse svarer til et års fuldtidsstudie og giver 60 ECTS point.