Er du leder? Og vil du gerne udvikle både dig selv og den virksomhed, du er en del af?

Så er Diplomuddannelse i Ledelse måske noget for dig. På uddannelsen får du viden, metoder og redskaber til at udvikle både dig selv som leder, dine medarbejdere og den virksomhed, du er en del af.

Smart Academy udbyder uddannelsen i samarbejde med Ledernes Kompetencecenter og kombinerer et højt teoretisk og fagligt niveau med en meget praksisnær tilgang. Det betyder, at du i uddannelsen arbejder med dine egne ledelsesmæssige problemstillinger. Underviserne inddrager både dine, dine medstuderendes og andres praktiske cases i undervisningen.

Diplom i Ledelse er en anerkendt, kompetencegivende uddannelse, hvor du bl.a. lærer om det professionelle lederskab, kompetenceudvikling, kommunikation, forandringsledelse og strategisk ledelse.

Målgruppe

En diplomuddannelse i ledelse er særligt relevant for dig, hvis du er leder og gerne vil have større teoretisk og praktisk tyngde i dit lederskab. Diplomuddannelse i Ledelse er både for kommende og nuværende ledere i private og offentlige virksomheder.

Varighed

Diplomuddannelse i Ledelse er en deltidsuddannelse og tager 2-3 år.

En diplomuddannelse i ledelse svarer til et års fuldtidsstudie og giver 60 ECTS point.

 
Smart Academy udbyder uddannelsen i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter. Du kan læse mere om diplomuddannelsen hos Ledernes KompetenceCenter, og se datoer for undervisning i København her.

Du har også mulighed for at deltage i mindre events som LederLounge. LederLounge består af en række arrangementer med førende ledelseseksperter og bemærkelsesværdige praktikere. Du får en eftermiddag med koncentreret, fleksibel og praktisk anvendelig lederudvikling, og vi afholder LederLounge både i København og Aarhus.

Vil du lære at spare tid, lette arbejdspresset og samtidig øge kvaliteten og produktiviteten - så kan vi anbefale;

LEDERLOUNGE OM AT KNUSE KALENDEREN

Hvordan kan man arbejde mindre og nå mere? Og hvordan sikrer man høj arbejdsglæde i et arbejdsmiljø med stadig stigende arbejdspres, forstyrrelser og mange, lange møder samt en udvisket skillelinje mellem arbejde og fritid? 

Det ved CEO i virksomheden IIH Nordic, Henrik Stenmann og forfatter Pernille Garde Abildgaard alt om. Førstnævnte har gennem 3 år gennemført en 4-dages arbejdsuge med bemærkelsesværdige resultater, hvor arbejdsglæde, arbejdsindsats og bundlinje er steget i takt med at antallet af arbejdstimer er sat ned. Henrik Stenmann deler scenen med forfatter og foredragsholder Pernille Garde Abildgaard, som er specialist i personlig og kollektiv effektivitet: En effektivitet der fører til færre arbejdstimer, større arbejdsglæde og mere livskvalitet. 

På denne LederLounge får du enkle råd og værktøjer, som du kan bruge direkte i dit arbejdsliv og i din ledelse. Du får også et inspirerende og lærerigt indblik i 4-dages arbejdsuge i praksis, men også, hvordan man kan få glæde af gode arbejdsmetoder selvom man stadig ønsker at arbejde 5 dage om ugen. 

Du får bl.a. indsigt i:

  • Metoder til at spare tid, lette arbejdspresset og samtidig øge kvaliteten og produktiviteten
  • Hvordan du i højere grad kan arbejde med din hjerne i stedet for mod din hjerne
  • Hvordan fokus giver frihed
  • Konkrete og lavpraktiske fif, der forandrer dit arbejdsliv

Tilmeld dig her

Brug for hjælp? mail eller ring 7874 7287