Lær at gennemføre et strategisk salg.

Fra analyse over udvikling og planlægning til gennemførelse.

Salg er den vigtigste bidragsyder til virksomhedens strategiske udvikling, men det er omkostningskrævende at arbejde professionelt med salg. Kunne du tænke dig at skabe mere struktur i salget og dermed potentielt skabe en større omsætning?

Indhold i faget:

  • Salgets placering i virksomhedens strategi og organisation
  • Værdikædeanalyse, forhandlingsteknik, projektsalg, internationalt salg, relationssalg og målstyring
  • Relevante salgsstrategier der passer til virksomhedens situation
  • Salgsledelse og salgskultur
  • Customer journey mapping
Vi er stolte af vores mange samarbejdspartnere på uddannelsen - et samarbejde, som altid sikrer de studerende hos os den nyeste viden på området.

              


Målgruppe:

Faget Salg, salgsledelse og kundeforståelse er for dig, der ønsker en mere struktureret og effektiv tilgang til dit arbejde med salg og salgsledelse. Du skal læse faget, fordi du enten har eller ønsker at kunne varetage en ledende rolle i udviklingen af jeres salgsstrategi. Yderligere er det også et fag for dig, der ønsker at reflektere over egen praksis og forbedre samt effektivisere denne.  

Niveau

Faget er en del af Diplomuddannelsen i Salg og markedsføring. 

En diplomuddannelse svarer til en bacheloruddannelse, som er en mellemlang videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din diplomuddannelse eller som et selvstændigt modul.

Læs om diplomuddannelsen i salg og markedsføring >>

­

Realkompetencevurdering

Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.

Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.

Læs om realkompetencevurdering >>

Ansøgningsfrist

Én uge før opstart.

Afmeldingsbetingelser

Eventuel afmelding til uddannelsen kan ske gebyrfrit indtil 14 dage før undervisningsstart. Sker afmelding herefter og frem til uddannelsesstart, fakturerer vi DKK 500,- i afmeldegebyr. Afmelder du dig efter uddannelsesstart, fakturerer vi det fulde beløb.