Er du klædt godt på som leder?
Find en lederuddannelse eller et lederkursus der passer til, hvor du er som leder.

Derfor bør du vælge efteruddannelse i ledelse 

Ledelse er et fag på linje med andre fag, og det kræver uddannelse at blive en god leder. Med efteruddannelse i ledelse opnår du ny viden og får de rette værktøjer til at blive en bedre leder. 

Men vigtigt er, at vi altid forsøger at skabe de bedst mulige forudsætninger for at du kan anvende det, du har lært i jobbet. 

Du vil hos Smart Academy finde lederuddannelser og lederkurser, der er målrettet opbygget, og med stor fokus på at du som leder, kan anvende det du har lært i praksis. 

Hvilken lederuddannelse skal du vælge ?

Vi udbyder flere efteruddannelsesmuligheder til dig som leder på både akademi og diplomniveau, og alle med omdrejningspunktet om dig som leder. Vores målsætning er at levere læring og udvikling for ledere på alle niveauer.

Vi har ledelsesforløb som stiller skarpt på den traditionelle lederrolle, på HR-opgaven, på ledelses af innovationsprocesser, og fag der er primært fokuserer på den personlig selvindsigt og handlekraft. Mulighederne er mange og vi hjælper gerne med at finde den helt rette lederuddannelse for dig.

Lederuddannelsens opbygning

Hos Smart Academy kan du tage en videregående uddannelse ved siden af dit job og få nye kompetencer, du kan benytte med det samme. Vores uddannelser foregår sideløbende med dit job, og derfor har vi stort fokus på den praktiske anvendelse og integration af konkrete redskaber, som du, som deltager kan benytte med det samme i dit lederjob.

Sammensæt dit eget forløb

Der findes ikke en autoriseret måde at vælge uddannelse på. Valget handler jo om langt mere end uddannelsen, det handler også om karriere- og jobmuligheder du drømmer om. Hos Smart Academy kan du selv vælge både indhold, omfang, tid og studieform.

En akademiuddannelse består af 5-6 moduler og et afgangsprojekt, og du vælger selv, hvor mange moduler du følger ad gangen. På den måde kan du selv styre tilrettelæggelsen af din uddannelse. Til et modul skal du regne med ca. 7-8 undervisningsdage.

Det er dine behov og ønsker, der bestemmer, hvordan dit uddannelsesforløb skal se ud. Du kan tage hele akademiuddannelsen, eller du kan nøjes med enkelte moduler, som giver dig de kompetencer, du er på udkig efter. Hvis du vil tage en hel akademiuddannelse skal den være afsluttet senest 6 år efter, du er påbegyndt det første modul. Du kan også inddrage moduler fra andre akademiuddannelser i din uddannelse. På den måde kan du kombinere på tværs af faglige områder og løbende bygge ovenpå, i det tempo der passer dig.

Find en uddannelse, der matcher dine ønsker og behov.