Akademiuddannelsen i Human ressource styrker dine lederevner, og giver dig en lang række værktøjer, så du effektivt kan bidrage til at understøtte virksomhedens strategi og skabe en kultur med fokus på de ansatte og deres trivsel.

Få stærke kompetencer

Styrk din rolle inden for human ressource området med en Akademiuddannelsen i Human ressource.

Kom videre med din karriere hos Smart Academy - vi uddanner human ressource medarbejdere på alle organisationens niveauer. Vi lever i en tid med konstant udvikling og forandring – og det gælder også for Human ressource. Det kan være krævende at følge med i de seneste udviklinger samtidig med, at de daglige opgaver også skal udføres. Men bare rolig! Med en human ressource uddannelse kan du blive opdateret på aktulle emner inden for jura, de seneste trends og med funktionens udviklingsorienterede opgaver.

Læs en akademiuddannelse i Human ressource på deltid

Akademiuddannelsen i Human ressource er attraktiv for dig der er god til mennesker, og ser en virksomheds ansatte som dens vigtigste ressource.

Lær at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere, og lær at arbejde professionelt med human ressource management.

Indhold på Human resource management uddannelsen

På Akademiuddannelsen i Human ressource får redskaberne til at servicere og understøtte ledelsen, så human ressource bidrager til at skabe engagerede medarbejdere, der arbejder effektivt og målrettet for forretningen. Uddannelsen giver et praktisk grundlag for at arbejde med human ressources, og den kvalificerer dig til at varetage human ressource funktionen på et strategisk og udviklingsorienteret niveau. 

Dygtige, loyale ledere og medarbejdere er virksomhedens vigtigste aktiv, og det betaler sig at investere i dem. Medarbejdernes trivsel kan ofte aflæses direkte på bundlinjen. Derfor er en virksomhed med fokus på de ansatte som regel også en effektiv virksomhed.
Uddannelsen henvender sig til chefer, medarbejdere, specialister og konsulenter inden for human resources.

Uddannelsen foregår online, hvorfor studiet er så fleksibelt, at du kan tilrettelægge din videreuddannelse så det passer bedst ind i din hverdag.