På faget projektledelse får du værktøjer til at lede projekter effektivt i din dagligdag

  Faget er et obligatorisk fag på akademiuddannelsen Innovation, produkt og produktion, men kan også læses selvstændigt.

Få værktøjer til at lede projekter effektivt i din dagligdag.
Projektledelse kræver overblik. Få overblikket og lær at trække i trådene, så du som projektleder viser at du kan tage ansvaret og lede projektet igennem hele processen.
Med faget Projektledelse bliver du i stand til at analysere, planlægge og vurdere hvornår og hvordan nye idéer, systemer og metoder skal implementeres i produktionen for at sikre en fortsat innovativ produktudvikling.
I faget får du ikke alene den teoretiske ballast med teori og metoder inden for projektledelse og projektstyring. Du får også praktiske redskaber til at vurdere ledelsesmæssige problemer fra hverdagen og vælge de bedste løsninger. Du får forståelse for værdien af netværk og lærer at etablere og udnytte dem.

Indhold i faget:

  • Projektledelse
  • Projektstyring
  • Agile projektformer
  • Ressourceallokering

Målgruppe

Faget er for dig, der arbejder med projekter i din dagligdag. Både som projektleder eller som deltager i projekter. Det er for dig, der gerne vil blive bedre til at vurdere hvilke projekter, der skal gennemføres, og hvilke der måske slet ikke skal startes op. Det er for dig, der ønsker konkrete værktøjer til at bevare overblikket og styre projektet og samtidig leder deltagerne, så de holder motivationen gennem projektet.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.Tilmelding på denne side er for dig, der er i job. Hvis du er ledig kan du tilmelde dig her.