På faget Kvalitet, sikkerhed og miljø får viden om kvalitet, sikkerhed, arbejdsmiljø og miljø inden for el- eller vvs-installation

  Faget er et obligatorisk modul på akademiuddannelsen i El-installation og et valgfag på akademiuddannelsen i Energiteknologi
(fag 4 til fagrække vedrørende delautorisation el).

På faget Kvalitet, sikkerhed og miljø lærer du at kvalitetssikre og udarbejde en vedligeholdelsesplan for installation, projekt og entreprise og formidle planer til relevante brugere.

Du får kompetencer til at vurdere arbejdsmiljømæssige problemstillinger, miljøforhold og kvalitetsbehov. På baggrund af dette kan du udvikle, opbygge, implementere, vedligeholde og anvende relevante styresystemer til sikring af kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø samt miljø.

Derudover bliver du klædt på til at udvikle en ledelsespraksis inden for arbejdsmiljø, miljø og kvalitet over for medarbejdere og interessenter samt at håndtere et autorisationsmæssigt ansvar over for kunder, myndigheder og øvrige samarbejdspartnere.

Indhold i faget:

  • Kvalitet, kvalitetssikring og kvalitetsstyring
  • Miljø og miljøledelse
  • Arbejdsmiljø, sikkerhed og trivsel
  • Relevante love og regler vedrørende miljø og arbejdsmiljø


 Uddanelsen er udviklet i samarbejde med Solar School.

Målgruppe

Faget er til dig, der vil udvikle en ledelsespraksis, som sikrer kvalitet, sikkerhed og miljø hele vejen rundt i forhold til medarbejdere og andre interessenter, og blive bedre til at håndtere et autorisationsmæssigt ansvar over for kunder, myndigheder og øvrige samarbejdspartnere.

Du skal have bestået faget grundlæggende el-teknisk beregninger på installationer for at kunne deltage på dette fag.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.