I faget Klimaregnskaber bliver du fortrolig med beregning af CO2-aftryk for både produkter og processer, og du vil kunne bruge disse data til at implementere klimareducerende tiltag.

  Faget er et obligatorisk fag på akademiuddannelsen Bæredygtighed og grøn omstilling, men kan også læses selvstændigt.

Vil du lære at lave klimaregnskaber og vil du bidrage til at jeres virksomhed reducerer sin negative klimapåvirkning? På modulet får du viden om teorier om CO2 og andre drivhusgasser og deres påvirkning, og metoder til at beregne og reducere udledninger på i Scope 1 og Scope 2. 

Faget Klimaregnskaber vil give dig kompetencer så du kan forholde dig til virksomhedens klimapolitik og tage udgangspunkt i nationale og globale målsætninger. Du vil kunne forholde dig til virksomhedens klimapolitik og tage udgangspunkt i nationale og globale målsætninger samt udregne relevante dele af virksomhedens CO2-regnskab ud fra relevante nøgletal.

Indhold i faget:

  • Globale og nationale målsætninger
  • Klimaberegnere og deres anvendelse
  • CO2-regnskab
  • Scope 1, 2 og 3

Målgruppe

Faget Klimaregnskaber henvender sig til en bred målgruppe, der ønsker at opnå viden om udarbejdelse af klimaregnskaber og metoder til at reducere CO2-aftrykket. Dette kan omfatte virksomhedsledere, miljøspecialister, bæredygtighedsrådgivere, projektledere og andre interesserede i at forstå og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. 

Tilmeld dig hurtigst muligt

Daghold: Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. 
Aftenhold & Online undervisning: Tilmeldingsfristen fremgår af det enkelte hold.

Hvis der er ledige pladser, optager vi studerende helt frem til første undervisningsdag. 
Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Tilmelding på denne side er for dig, der er i job. Hvis du er ledig kan du tilmelde dig her.