Vil du udvikle kvalitetsprogrammer i et moderne programmeringssprog? På Videregående programmering lærer du at udarbejde kvalitetsprogrammer i programmeringssproget C#, og at anvende abstraktioner, mønstre og teknikker i programmeringssproget.

Introduktion

På Videregående programmering erhverver du dig de fornødne programmeringskvalifikationer der skal til, så du kan agere bredt indenfor IT-udvikling.

Vi beskæftiger os bl.a. med

  • programmeringssprog og hvilke basale elementer og metoder det består af, samt hvordan du bedst bruger det i praksis
  • algoritmeskabeloner og teknikker i din programmering, hvormed du får indsigt i standardiserede løsningsmodeller
  • hvordan du kvalitetstester din software, og hvilke kriterier du bør have opfyldt

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil indgå som deltager i programmeringsprojekter, og kunne udvikle kvalitetsprogrammer i et moderne programmeringssprog.

Udbytte

På faget får du kompetencerne til at

  • udarbejde kvalitetsprogrammer i et moderne programmeringssprog
  • designe og implementere it-systemer af høj kvalitet ved af bruge modeller, metoder, udviklingsværktøjer og programmeringssprog, så du kan indgå som deltager i softwareudviklingsprojekter
  • kunne tilegne dig yderligere kompetencer indenfor programmering og softwareudvikling, og dermed bruge faget som et springbræt til at få yderligere programmeringskvalifikationer

Praktisk

Det anbefales at du tager Programmering forud for dette fag.

Faget foregår online, og er derfor så fleksibelt at du selv bestemmer hvor og hvornår du vil studere. På faget tager vi udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden i dit professionelle virke.